fbpx
Meny

Relaterade artiklar

Läs de senaste artiklarna

»Den bästa helhetslösningen på marknaden!«


TEXT Sandra Rundlöf
FOTO Kajsa Göransson
»Den bästa helhetslösningen på marknaden!«
Publicerat för av Sandra Rundlöf

Möller Bil i Eskilstuna säljer såväl nya som begagnade bilar, erbjuder service, verkstad och däckhotell – allt en bilägare behöver? Business Life får veta om Audis framtidsplaner och nylanseringar samt fjolårets uppförsbacke.

På Mått Johanssons väg hittar du Möller Bil, återförsäljaren för flera stora bilvarumärken. En glasdörr är omgiven av grå skyltar där Audi presenteras med röda bokstäver. Och naturligtvis de fyra ikoniska ringarna. Business Life träffar försäljningschefen Hans Thim som berättar om Audis arbetslag: en liten grupp som består av två säljare, fyra tekniker, en servicechef och två kundmottagare.
– Vi säljer årligen cirka 300 nya Audi-bilar och 200 begagnade, vår lilla grupp.

För Hans är hög nivå av kundnöjdhet en självklarhet i toppen av prioriteringslistan. På delad förstaplats finns även personalens kunskap om fordonen. De är ju experterna som ska kunna visa bilarnas alla nya fina funktioner, säger han. Stolt berättar han att nya modeller släpps hela tiden, med bland annat nya spännande hybridversioner inom kort. Allt från testvinnaren Q5 och sportiga A6 till lyxiga limousinen A8.

Det är viktigt att förstå vad kunderna egentligen efterfrågar för att kunna tillgodose deras behov. Och visst är det kul att ibland ge en aha-upplevelse samt en fascination och ett leende som håller i sig hela dagen. Kanske kommer nya Audi E-tron föra med sig sådana upplevelser. På tillverkarens webbplats välkomnas vi till framtiden med den här modellen som låter oss ”påbörja ett nytt blad i historieböckerna”.
– Det är en helt eldriven bil, en fullstor SUV med goda utrymmen och utan avkall på komforten. Dessutom bra räckvidd på en laddning. Kort och gott är det den bästa helhetslösningen på marknaden, säger Hans upprymt.

Förra året var en tuff tid för företaget bland annat på grund av nya skatteregler. Även politiken satte sina spår och skapade osäkerhet och oro på grund av valår. Trots allt klarade sig AudiMöller Bil mycket väl, enligt Hans. Det finns en risk för efterskalv, men just nu sker en stark uppåtgående trend och han ser han positivt på framtiden.
– Med våra elbilslanseringar ligger vi i framkant på marknaden! Vi kommer att täcka upp alla segment vi har i dag med en elektrifierad variant fram till 2025.

Hans Thim
Ålder: 40 år.
Roll: Försäljningschef, Audi, Möller Bil Eskilstuna.
Familj: En son på 17 år.
Fritidsintressen: Umgås med vänner och resa.
Första jobb: På en industriell verkstad.

Relaterade artiklar

UPPSLAG

Folkligt, festligt och fullsatt!

Det sägs att skratt smittar av sig, och Volkswagen-avdelningen på Möller Bil Eskilstuna visar att det stämmer. Högt i tak, både bokstavligt och bildligt. ”Vi tar inte oss själva...

Publicerat den av Sandra Rundlöf
UPPSLAG

Stil som livsstil

För 40 år sedan öppnade Reijo butiken Baxer och driver den nu tillsammans med sonen Fredrik. Byggstenarna är fortfarande kundrelationer och leverantörer som tillgodoser god...

Publicerat den av Sanna Ek