fbpx
Meny

Relaterade artiklar

Läs de senaste artiklarna

»Personal är företagens viktigaste resurs!«


TEXT Sanna Ek
FOTO Kajsa Göransson
»Personal är företagens viktigaste resurs!«
Publicerat för av Sanna Ek

Det är inte bara lönen som avgör när medarbetare ska ta en anställning. Förmåner räknas också in, till exempel friskvård och massage. Hos Hela Dej ska besökarna må bättre när de går än när de kom.
– De företag som förstått att personal är deras viktigaste resurs är vinnare.

Berätta, vad är särskilt viktigt för er på Hela Dej?

– Att vi har en god anda i arbetslaget och att våra kunder känner att de är i fokus. Engagerade och lyhörda för kundernas behov. Det stämmer väl in på vårt bolagsnamn AGGE Praktiken AB som står för ambitiös, generös, grundad och engagerad. De som kommer till Hela Dej ska känna att de blir väl omhändertagna av kompetent personal och att de mår bättre när de går än när de kom. Vi är väldigt glada, trevliga och bjuder på oss själva. Sedan ska kunden även känna sig trygg. Vi har stor integritet och givetvis tystnadsplikt.

Hur ser ni på friskvård för företag?

– De företag som förstått att personal är deras viktigaste resurs är vinnare. Det märks att det inte längre enbart är lönen som avgör om en ny medarbetare ska ta en anställning. Det är minst lika viktigt med vilka förmåner som företaget erbjuder den nyanställde, till exempel friskvård där massage är ett av flera alternativ.

Hela Dej erbjuder företagsmassage på kliniken och åker även ut till företag och masserar på plats med en mobil bänk och övriga attiraljer som krävs.
– Fler och fler företag förstår vikten av att vara en attraktiv arbetsgivare, säger Agnetha.

Vad händer framöver?

– I maj har vi en dagretreat, ”Be still”, som kommer innehålla bland annat yoga, workshop och god yogisk mat. Vi har ingen planerad utomlandsretreat, men kanske till hösten. Vi var på en i Grekland förra året som var helt magisk. Deltagarna var nöjda efter veckan och har redan sagt att de ska följa med i år om vi åker igen.

Hela Dej har många framtidsplaner och börjar bland annat med microblading, 3D ögonbryn.
– Efter en oerhört lång tid, med anmälan till kommunens miljöinspektion och en ombyggnation av lokalen för att anpassa utifrån kommunens krav, är vi äntligen klara och drar igång behandlingarna inom kort. Vi hoppas också kunna anställa en massör/massageterapeut till, en nagelteknolog och en medicinsk fotterapeut under året. Vi är på god väg att bli det ”Hela Dej-hus” som jag en gång i världen drömde om.

Agnetha Jepsen
Ålder: 54 år.
Familj: Sambo, två barn, fyra barnbarn.
Roll: Massör, massageterapeut och livsyogalärare på Hela Dej.
Bor: Strängnäs.
Fritidsintressen: Mina barnbarn, familjen och vänner. Yoga, golf, resa och äventyr. Läsa en riktigt bra bok och laga mat.
Första jobb: Kassörska på ICA i Ekeby där jag är född och uppvuxen.

Relaterade artiklar

TRÄNING & HÄLSA

»Ibland är det viktigt att bromsa«

Dialog, träning eller behandling – kanske en kombination. På Fysio3 finns en sjukgymnast, två naprapater och två massörer. Med olika specialkompetenser kompletterar de varandra...

Publicerat den av Sandra Rundlöf
TRÄNING & HÄLSA

Personlig träning – för alla!

Gymbranschen växer snabbt, det gäller att hänga med. BalanZe har byggt ut och tagit fler lokaler sedan starten 2005. Deras senaste renovering och expandering var en milstolpe. –...

Publicerat den av Sanna Ek