Varmt välkommen till nya Business Life

Business Life hjälper dig hålla koll på det lokala näringslivet i Eskilstuna, Torshälla, Strängnäs och Mariefred med omnejd.

Columbird – digital kommunikationsbyrå sitter bakom spakarna – både äger och driver magasinet sedan 2018 med ett nytt grepp kring design och innehåll – och höga ambitioner om relevant innehåll och en hög kvalitativ nivå på text och bild.

I magasinet finns inspiration och konkreta tips för hur du driver ditt företag framåt. Du får träffa intressanta profiler, ta del av spännande reportage, inköpstips och expertråd. Här finns såväl nya kollegor som leverantörer och kunder!

Vill du annonsera i Business Life? Här finns även möjlighet att nå en köpstark målgrupp genom exempelvis banners på hemsidan och native-artiklar, det vill säga annonser som smälter in i den redaktionella miljön genom tonalitet och tilltal. Med fördel kan du anpassa innehållet och lyfta fram premiumprodukter och tjänster. Satsa på ett kärnfullt budskap!

Vill du medverka i Business Life? Har du specialkompetens och vill dela med dig av dina experttips? Tipsa om en intressant entreprenör? Varmt välkommen att höra av dig med tips som rör det lokala näringslivet!

Vi önskar er inspirerande läsning och ser fram emot att höra ifrån er!

Med vänlig hälsning, Redaktionen